Szedd magad

Szedd magad akció

Legközelebbi áfonya vásárlási akcióink időpontjai: 2019. július 29. ( hétfő) és július 31. (szerda), augusztus 1. ( csütörtök), augusztus 2. ( péntek). A helyszín galamboki kertészetünk ( lásd a kapcsolat menüben). 8.00-tól 12.00-ig várjuk látogatóinkat. Emellett vásárolható kertészetünkben 100%-os áfonya lekvár ( cukormentes is), kézműves áfonya és málna szörp és áfonya likőr is. A regisztrált érdeklődőket hírlevélben értesítjük az áfonya szedés pontos időpontjairól, de érdemes Facebook csoportunkba is jelentkezni tagnak, ugyanis először Facebook csoport tagjaink kapnak értesítést a szedd magad szüretek időpontjairól. A Facebook közösségi oldalon Áfonya Kert csoport néven vagyunk megtalálhatók.  Vendégeinket 7.00-tól 13.00-ig fogadjuk. A szedd magad szüretek pontos időpontjainak megismeréséhez, kérjük, jelentkezzen az alábbi űrlapot kitöltve, hogy időben értesítést tudjunk Önnek küldeni! Az áfonya szedd magad akciók nagyon népszerűek, ezért mielőbbi bejelentkezik, annál biztosabb, hogy Önt is tudjuk fogadni.
Fekete áfonya szedd magad akciónk az áfonya termesztés szezonjának közepétől, júniustól kerül megszervezésre augusztus közepéig az Áfonya Kert Zalakaros mellett lévő Galambok község külterületén elhelyezkedő áfonya kertészet organikus áfonya ültetvényén.  A szedd magad áfonya szüret nagy népszerűségnek örvend, hisz az áfonya szedés önmagában is különleges élmény és teljesen friss gyümölcshöz jut a látogató. Ráadásul a szedd magad akcióban szedett áfonya olcsóbb is: 2.900 Ft/ kg. Örömmel tájékoztatjuk, hogy az idei év kedvező időjárásának és szorgalmas, kitartó  kezek munkájának köszönhetően idén várható az eddigi legszebb termés az Áfonya Kert történetében. A nálunk termő organikus áfonya szedés könnyű, mivel nagy fürtökben terem. Egy kezdő áfonya szedő is hozzávetőlegesen óránként három-öt kilógram kék bogyót tud szüretelni, az ügyesebbek többet. Az ültetvény területére áfonya szedd magad mozgalomra érkezők megismerkedhetnek a helyszínen új áfonya és kajszi barack termékeinkkel és kihasználhatják a környezet nyújtotta élmény-lehetőségeket. Nagykanizsa és Zalakaros pár km-re van a kertészettől. Az áfonya szüretre kérjük, hozzon az áfonya szedésre alkalmas edényt! Ezen felül érdemes világos sapkát, kalapot viselni, valamint nem árt, ha egy esőköpeny is van a csomagtartóban. Hőség, illetve kívánság esetén a frissítő áfonya szörp, mint védőital kiszolgálásáról mi gondoskodunk. A kék és fekete áfonya szedd magad szüreten résztvevő vendégeink számára elérhető friss, idei, tartósítószer nélküli, cukormentes és hozzáadott cukorral ( 3%) készült 100%-os áfonya lekvár is, valamint 100% áfonya gyümölcs atartalmú szörp is. Kérjük, töltse ki az alábbi jelentkezési lapot és mi az áfonya szüret előtt értesítjük e mail-ben a szüretek pontos időpontjairól! Az e mail címet duplán ellenőrizze! A szedd magad szüretekre érkező vendégeink minimálisan szedhető mennyisége 2 kg/fő. Ez azt jelenti, hogy felső határ nincs, bármennyit lehet szedni, de legalább 2 kg-ot kell. Aki ennél kevesebbért jön, azoknak frissen szedett áfonyát tudunk kínálni, nem a szedd magad szüretet.
  Amennyiben nem szeretne a gyümölcs szedésére időt szakítani, leszedett friss áfonyához is hozzájuthat nálunk. Ez esetben felvesszük rendelését telefonon, és a jövetele előtt közvetlenül szüreteljük le Önnek a bogyókat. Amennyiben Ön is szeretne kertjébe áfonyát ültetni, a szedd magad szüretek alkalmat kínálnak, hogy személyesen válassza ki a kívánt áfonya bokor fajtákat, melyhez azonnali segítséget nyújtunk és ültetési tanácsokkal látjuk el. Ezek alapján Ön is sikeres áfonya termesztő lehet.

Szeretettel várjuk!

Az organikus áfonya szedd magad szüreteink egyedülálló programok egész Közép Európában. Az utóbbi időben a Facebook-on és egyéb, körülményesen ellenőrizhető médiában a szedd magad szüreteinkkel és friss áfonya értékesítésünkkel kapcsolatosan szándékosan félrevezető információk jelentek meg. Az érintett bejegyzések azt állítják, hogy a szedd magad akciók már nem érvényesek, illetve, hogy friss gyümölcsöt sem értékesítünk. Megnyugtatásul itt megerősítjük, hogy mindkettő lehetőség folyamatosan érvényes, várjuk látogatóinkat. Mitöbb, terveink szerint várhatóan egyre nagyobb mennyiségű áfonya áll rendelkezésünkre, melynek köszönhetően-talán már a közel jövőben- árainkat is tudjuk módosítani vásárlóink számára kedvező irányban, illetve újabb kedvezményeket is bevezetünk. 

Az adataim kezeléséhez hozzájárulok.