Szállítási feltételek

Kedves Vásárlónk!

 

Az Áfonya Kert száz százalékban organikus áfonya gyümölcsből készült termékei, valamint a kertészet által szaporított áfonya fajták és az ültetésükhöz használt ültető közegek megvásárolhatók személyesen, kertészeteinkben, illetve postai kiszállítással megrendelhetők webshopunkban.

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk.

Banki átutalás esetén, amint megkaptuk a visszaigazolást arról, hogy kifizette a termékeket, összeállítjuk a csomagot. Utánvétes rendelés esetén a rendelés leadásától számított két napon belül postázunk. Fontos, hogy a szerda délután leadott rendeléseket a következő hét hétfőjén adjuk fel, tekintettel arra, hogy termékeink ellenkező esetben hétvégére bent ragadhatnak a postán.

Ha kész van a csomag és postázásra kerültek a rendelt áfonya termékek, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomag postai azonosítóját és a feladás pontos dátumát. A postai szállítás díját a rendelésének súlyával arányosan látni fogja a webshop kosárban, illetve a rendelése összegzésekor, a fizetést megelőzően. Fontos, hogy áfonya ültető közeget és friss áfonya gyümölcsöt nem tudunk postázni mérete és súlya, valamint esetleges álla romlása miatt, ezek személyesen, kertészetünkben vehetők át, illetve az Áfonya Kert saját autójával történő kiszállítás esetén rendelhető ( lásd : következő opció). Aki mégis ehhez az opcióhoz ragaszkodik, azok számára az ültető közeg pontos receptjét csatoljuk a rendeléshez. A különleges áfonya ültető közeg otthon is egyszerűen elkészíthető ennek alapján.

Az Áfonya Kert termékei továbbá megrendelhetők a kertészet saját autójának kiszállításával is, melynek során házhoz szállítjuk a kért áfonya termékeket. Ez a rendelési lehetőség túraterv keretein belül valósul meg, ami egyszerűen annyit jelent, hogy megvárjuk, míg egy adott számú rendelés összegyűlik, s akkor indítjuk el a szállítást. Ez az opció lényegesen olcsóbb, mint a postai rendelés: a rendelt mennyiségtől függetlenül 990 Ft, azonban némi várakozási idővel jár. Általában ez az áfonya érés szezonjában 8-10 nap. A kiszállítás előtti napokban egyeztetünk a rendelőkkel a kiszállítás pontos időpontjáról. Ötvenezer forint feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes! E szállítási lehetőség nagy előnye a kedvező szállítási díj mellett, hogy bármilyen termékünket ki tudjuk szállítani, bármilyen mennyiségben. Jelenleg a Nagykanizsa-Budapest útvonalon, illetve az M7 autópálya 15 km-es sávszélességébe tartozó településekre szállítunk, de van lehetőség az ország bármilyen pontjára kérni, egyéni szállítási ajánlat keretében.

 

Várjuk szíves megrendelését, illetve látogatását az Áfonya Kert organikus ültetvényein.