Szállítási feltételek

Kedves Vásárlónk!

 

Az Áfonya Kert száz százalékban organikus áfonya gyümölcsből készült termékei, valamint a kertészet által szaporított áfonya fajták és az ültetésükhöz használt ültető közegek megvásárolhatók személyesen, kertészeteinkben, illetve postai kiszállítással megrendelhetők webshopunkban.

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk.

Banki átutalás esetén, amint megkaptuk a visszaigazolást arról, hogy kifizette a termékeket, összeállítjuk a csomagot. Utánvétes rendelés esetén a rendelés leadásától számított két napon belül postázunk. Fontos, hogy a szerda délután leadott rendeléseket a következő hét hétfőjén adjuk fel, tekintettel arra, hogy termékeink ellenkező esetben hétvégére bent ragadhatnak a postán.

Ha kész van a csomag és postázásra kerültek a rendelt áfonya termékek, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomag postai azonosítóját és a feladás pontos dátumát. A postai szállítás díját a rendelésének súlyával arányosan látni fogja a webshop kosárban, illetve a rendelése összegzésekor, a fizetést megelőzően. Fontos, hogy áfonya ültető közeget és friss áfonya gyümölcsöt nem tudunk postázni mérete és súlya, valamint esetleges álla romlása miatt, ezek személyesen, kertészetünkben vehetők át, illetve az Áfonya Kert saját autójával történő kiszállítás esetén rendelhető ( lásd : következő opció). Aki mégis ehhez az opcióhoz ragaszkodik, azok számára az ültető közeg pontos receptjét csatoljuk a rendeléshez. A különleges áfonya ültető közeg otthon is egyszerűen elkészíthető ennek alapján. Az általunk szállított közeg kicsi -(ami 4-5 áfonya tő, vagy áfonya bokor ültetéséhez elegendő) és nagy (ami 8-10 áfonya tő, vagy áfonya bokor ültetéséhez elegendő) kiszerelésben kapható. Itt említjük meg, hogy a kiszerelések űrmérete szemre kisebbnek tűnik, mivel az anyag a végleges kiszerelésbe való töltést követően nyomódik, illetve állagának folyamatos nedvesen tartása is ezt eredményezi. Összehasonlításként, a kereskedelemben kapható talajjavító anyagok( pl. tőzeg) 250l-es kiszerelései sem tűnnek szemre 60-70l-nél többnek, utóbbi esetben mesterséges, és nem természetes nyomásnak köszönhetően. Mindkét esetben a relatív nagy súly magyarázatot is ad mindkét esetben.

Az Áfonya Kert termékei továbbá megrendelhetők a kertészet saját autójának kiszállításával is, melynek során házhoz szállítjuk a kért áfonya termékeket. Ez a rendelési lehetőség túraterv keretein belül valósul meg, ami egyszerűen annyit jelent, hogy megvárjuk, míg egy adott számú rendelés összegyűlik, s akkor indítjuk el a szállítást. Ez az opció lényegesen olcsóbb, mint a postai rendelés: a rendelt mennyiségtől függetlenül 2390 Ft Budapest kerületeibe ( azon kívül 2.890 Ft), azonban némi várakozási idővel jár. Az  2390 Ft szállítási díj továbbá érvényes az M7 autópánya 10 km sávjában taláható szállítási célpontokra is. A kiszállítás előtti napokban egyeztetünk a rendelőkkel a kiszállítás pontos időpontjáról. E szállítási lehetőség nagy előnye a kedvező szállítási díj mellett, hogy bármilyen termékünket ki tudjuk szállítani, bármilyen mennyiségben. Jelenleg a Nagykanizsa-Budapest útvonalon, illetve az M7 autópálya 30 km-es sávszélességébe tartozó településekre szállítunk, valamint a Balaton-régióba és a Velencei tó környékére rendszeresen, de van lehetőség az ország bármilyen pontjára kérni, egyéni szállítási ajánlat keretében.

 

Várjuk szíves megrendelését, illetve látogatását az Áfonya Kert organikus ültetvényein.