fekete áfonya szüret, aszalt áfonya
feketeáfonya eladó
fekete áfonya lekvár és áfonya tea

rendelés


Eladó áfonya termékeinket átveheti személyesen, kertészetünkben, vagy megrendelheti az alábbi rendelés felületen. Kérjük, hiánytalanul töltse ki az "elérhetőség" és a "rendelési adatok" mezőket! A "rendelési adatok" mező "rendelt mennyiség részletezése" alpontjába nem csak a pontos mennyiséget, hanem egyéb részleteket is szükséges beírni, például: "8db  Bluecrop áfonya tő, 6db Bluejay áfonya tő". A rendelés elküldését követően hamarosan küldjük a rendelés visszaigazolását, ami tartalmazza a rendelést, annak összegét, illetve számlaszámunkat. Az átutalást követő 2 munkanapon belül postázzuk a rendelést. A standard postázás alap díja 5 kg-ig 1.800 Ft, 5-15 kg-ig 2.500 Ft, ami tartalmazza a csomagolóanyagot, illetve a postai feladás egyéb költségeit. Amennyiben 15 kg-ot meghaladó súlyú rendelése van, azt külön csomagként postázzuk. A levélként feladható, 0,5 kg-ot meg nem haladó súlyú küldemények postázási költsége 950 Ft. Tájékoztatjuk, hogy a postai kézbesítés során bekövetkező esetleges áfonya termék sérülésekért nem vállaljuk a felelősséget! Az Áfonya Kert a szállítás során bekövetkező esetleges minőség romlásáért sem vállal a felelősséget, hisz a postai kézbesítés esetleges késedelme miatt rendkívüli hőség idején a tartósítószer nélküli áfonya termékeink megromolhatnak. Mindemellett mindent megteszünk azért, hogy ez ne fordulhasson elő. Kérheti a postai kézbesítést "törékeny" csomagként való kiszállítással, melynek felára az alapdíj 50%-val azonos. Választhat rövid ( egynapos) postai kiszállítást is, melynek jelenlegi tarifája alapdíj+350 Ft. Amennyiben saját járművel szállítunk, a szállítás költsége egységesen 890 Ft, 50.000 Ft rendelési összeg felett ingyenes, a minimum rendelési összeg szállítás esetén 10.000 Ft. Saját járművel történő szállítást a Nagykanizsa-Budapest útvonal 10 km-es sávszélességéig, illetve Budapest belterületére, pic-pack átvételi pontokra tudunk teljesíteni:
Pick-pack 1.: Aréna Plaza "O" parkoló.....................8.00 -10.00
Pick pack 2.: Flórián tér pakoló ( Óbuda)...............10.30-13.00
Pick-pack 3.: Aréna Plaza "O" parkoló...................14.00- 17.00  
Kérjük, rendelését a Budapestre történő szállítás esetén telefonon szíveskedjen leadni!Mielőtt rendelését leadná, kérjük, tekintse meg az adott termékekre vonatkozó információkat az "áfonya" menüpont almenüiben: legkisebb rendelési mennyiség, rendelési idény, a készleten lévő fajta stb.

Kérjük, hogy hotmail és citromail e mail címekről ne regisztráljanak, mivel rendszerümk nem támogatja, így a regisztráció el sem jut hozzánk!

Rendelés:

Elérhetőségek:
Teljes név (cégnév):
Telefon/Mobil:
E-mail:
Postázási cím:
Rendelési adatok:
Rendelés tipusa:
Rendelt mennyiség részletezése:

Copyright Afonyakert.hu 2013