fekete áfonya szüret, aszalt áfonya
feketeáfonya eladó
fekete áfonya lekvár és áfonya tea

szedd magad akció

Legközelebbi áfonya szedd magad akciónk időpontja:   2019. június közepe. Vendégeinket 7.00-tól 14.00-ig fogadjuk. 

Fekete áfonya szedd magad akciónk a friss áfonya szezon közepén kerül megszervezésre augusztus közepéig az Áfonya Kert Zalakaros mellett lévő Galambok község külterületén elhelyezkedő áfonya kertészet organikus áfonya ültetvényén.  A szedd magad áfonya szüret nagy népszerűségnek örvend, hisz az áfonya szedés önmagában is különleges élmény és teljesen friss gyümölcshöz jut a látogató. Ráadásul a szedd magad akcióban szedett áfonya olcsóbb is: 2.900 Ft/ kg. Örömmel tájékoztatjuk, hogy az idei év kedvező időjárásának és szorgalmas, kitartó  kezek munkájának köszönhetően idén a termés az eddigi legszebb az Áfonya Kert történetében. A nálunk termő organikus áfonya szedés könnyű, mivel nagy fürtökben terem. Az ültetvény területére áfonya szedd magad mozgalomra érkezők megismerkedhetnek a helyszínen új áfonya és kajszi barack termékeinkkel és kihasználhatják a környezet nyújtotta élmény-lehetőségeket. Nagykanizsa és Zalakaros pár km-re van a kertészettől. Az áfonya szüretre kérjük, hozzon az áfonya szedésre alkalmas edényt! Az áfonya szedd magad szüreten résztvevő vendégeink számára elérhető friss, idei, tartósítószer nélküli, 100%-os áfonya lekvár is. Kérjük, töltse ki az alábbi jelentkezési lapot és mi a szezon előtt, május végén kiértesítjük e mail-ben a szüretek időpontjairól! Az e mail címet duplán ellenőrizze! A szedd magad szüretekre érkező vendégeink minimálisan szedhető mennyisége 2 kg/fő. 2018-tól az igazoltan diabéteszes, áfonya szedd magad szüreteinkre érkező vendégeinket kedvezményben részesítjük.
  Amennyiben nem szeretne a gyümölcs szedésére időt szakítani, leszedett friss áfonyához is hozzájuthat nálunk. Ez esetben felvesszük rendelését telefonon, és a jövetele előtt közvetlenül szüreteljük le Önnek a bogyókat. Áfonya Kert videóhoz kattintson IDE  és  IDE !

Kérjük, hogy hotmail és citromail e mail címekről ne regisztráljanak, mivel rendszerümk nem támogatja, így a regisztráció el sem jut hozzánk!

Szeretettel várjuk!
"Szedd magad" akcióra jelentkezés:
Teljes név (cégnév):
Mobil telefon:
Email cím:
Szedni kívánt mennyiség:

Copyright Afonyakert.hu 2013